Salam Lebaran


currently am treating myself with the lagu rayas from my itunes library.i am now in da middle of my 10days holiday after the final exam.kind of bored right now coz got nothing to do.actually i got an assignment to be done and sent this tuesday, but dunno, dun have da feeling to do it.homesick kot..maybe la, a bit.sape x homesick when it`s only 5 more days to raya?i bet everyone in msia is already packing, getting ready to balik kampung right now n some may even have been goyang kaki at home.huhu..mmg skrg ni tgh cuti, tp yg tak best nya, cuti tu habis 30hb while raya will most probably be on the 1st oct.huaa..nk raya..this is my second raya in this land of sunrise, but it`s the first raya during class.dunno if i can concentrate in class that day.of course la cannot kn?dh la brg2 yg anta dr msia aritu x sampai2 lagi.kalau dh sampai, boleh la jugak masak sikit2, buat melepaskan gian nk mkn ketupat n rendang, though it certainly wont be as good as my mum`s.urmm..nk mkn sate gak, lemang, kek lapis, biskut2 etc…huaaa!!ckup2, x nk sebut lg.nnti lg homesick nnti.

mmm..di kesempatan ini, i wanna wish every muslims, Selamat Hari Raya Aidilfitri.May everyone enjoy their raya with family and friends, may everyone be happy on this raya.tak nak la raya sedih2.kpd mereka yg balik kampung tu, have a safe journey.biar lambat, asalkan selamat.kalau tak nak lambat, bertolak la awal2 kan?hehe..n ditengah2 kita gembira menyambut raya ni, jangan lupa pada mereka yg tak berkemampuan tu.hulurkan lah sumbangan jugak untuk diorang, kalau tak dapat banyak sikit pun jadi la, supaya kita bersama2 dapat berkongsi kegembiraan di hari raya ini.k, salam lebaran everyone!

Advertisements